ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

contest frim cik yuyu
Sunday, December 19, 2010 | 7:13 AM | 0 Juliets and Romeos?

salam all
2,3 menjak nih terasa mahu join contest saja
this time from cik yuyu yang cun+cute ang got a little gigi arnab and also a sweet smiley~
so...
contest nih untuk sebagai apa orang cakap ekh
keberkatan kot~cik yuyu mahu kongsi duit
cik yuyu terjumpa duit 50 ringgit yang ingin dibedak kepada yang bertuah<<*excited
tangan kiri kanan cik lemon sudah gatal-gatal<<terperasan...macam aku jer yang ikot serta
nampaknya cik yuyu ada banyak penyertaan<<still ada chance kan?
okeyh....this a rojak entri untuk cik yuyu yarh
entri nih tak la sebest mana pun cik yuyu~
harap anda enjoy reading okeyh
firstly aku sudah copy cat banner dari si gadis yuyu nih
*tekan banner utk penyertaan
hows?cute kan?nasib baik cik lemon nih perempuan<<gelak manja gitu
kalau tidak......erk..huhu~
next laki ker perempuan boleh join ini contest..
yup~cik lemon perempuan...no doubt
then
bila dah buat kena hantar the chessy entri kepada yuyu~<<cik lemon sedang working on it
1 jer pemenang<<cik yuyu kena pertimbangkan baik2 tau..jangan rasuah*tiba2 jer
n last but not least
blog cik yuyu sudah di follow up

chessylines:cik lemon tag kat semua...so maknanya...aiseh..kena golek-golek kat orang untuk bagi tau bout this contest..got to go~
thats all
wassalam





Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome