ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

PMR is sumthing but not everything
Friday, December 24, 2010 | 9:50 PM | 0 Juliets and Romeos?

salam all
tajuk yang kat atas yang dok tergantung ni khas utk tuan punya blog yg agak merana dengan result
sebenarnya taklah teruk mana
aku besyukur jer.tapi terasa berat jugak nak terima
orang selalu cakap apa yang kita dapat hari ni tidak mencerminkan kita di masa hadapan kan
but.tapi.
entahlah..
aku sendiri susah nak decide tentang benda tuh..
tapi masih terasa besyukur sebab ramai yang support dan bagi nasihat yang banyak sangat.
thats why terasa syg gilak kat korang
sudah crazy tanpa sebab dah
congrats kepada yang dah berjaya making someone with smile painting :)
thats all
 wassalam




Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome