ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

selamat tahun baru~cik lemon ada ucapan penting~
Friday, December 31, 2010 | 8:51 AM | 0 Juliets and Romeos?

salam all
da sampai tahun baru...bye2 encik 2010 yang berkaca mata~<<mana tau ekh?
anyway..tahun baru~azam kena baru ker?
takper2...time masuk muharram dulu da buat azam sudah
takkan kena buat lagi kot
takkan nak letak azam tinggi melangit kot..kang tak dapat tunai dok la tunda lagi sampai tahun depan
huhu~cik lemon amat suka tunda azam
tahun depan ada lagi
actually...dah lama tak berblogrunning di blog rakan-rakan kat blog ni
almaklumlah..kurang sihat
tapi tapi tapi...cik lemon sihat selepas mendapat ini
apakah dia???
new year presents..dari belog cik izyan shamba yang amat baik hati
cik lemon lucky followers..a lot of thanks kerana bagi saya hadiah ini~
alhamdulillah...
dan dalam tahun baru ni juga rasa nak tinggalkan readers dengan satu benda yang cik lemon selalu dapat waktu-waktu bersejarah macam nih
ini adalah copy dari handset yang tak mahal mana pun~blackberry dalam mimpi saja..<<gelak manja

"japanese said aishiteru,korean saud sarangheyo,chinese said wo ai ni,mexico said ti amo,philippines said mahal na mahal kita,english said i love you,malay said aku cinta kamu and now i said kamek sayang ktak gilak2 and give this to all your beloved friends. b4 end 2010"

chessyline:anda semua readers and bloggers and followers are totally hundred and one percent my friends~




happy new year



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome