ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

tips untuk mantain cool bila......~
Wednesday, December 15, 2010 | 12:12 AM | 0 Juliets and Romeos?

salam all..
pelik kan entri kali nih...ini adalah satu cubaan untuk mereka tips untuk membuat mereka hancur<<sounds bad>>
tak la...ni tips untuk korang korang dan korang untuk stay mantain cool~
in whatever condition..apa2 keadaan...sila aplikasi tips nih...jangan di manipulasi kan tau<<okeyh..saya dah terbelit 
kita start..
1.bila korang nak pergi interview..tolong lah jangan drive macam orang nak pergi beli tiket Piala suzuki Aff.
mantain la pelan-pelan je bawak.nanti sampai2 je interview dah peluh2..on the spot and straight to the point korang akan ditendang keluar sewenang-wenangnya
2.bila korang jatuh tengah jalan-jalan dengan someone...*wink..mesti tak ada yang nak situasi ni terjadi kan..
tapi apa yang jadik mana boleh korang putar suka2 hati kan..jadi mantain jer jalan..kalau dah agak-agak nak jatuh jugak sila jatuhkan apa-apa barang sekali...macam wallet ker...choki-choki ker..buat la gaya nak ambil menda alah tuh<<huhu~
3.bila korang dah lambat nak pergi sekolah..tips ini untuk tontonan 18  ke bawah~
okeyh..bagi budak-budak hostel ini adalah keadaan yang ditunggu-tunggu...kenapa?nak escape kelas la..apa lagi...lagi2 kalau pagi2 tuh da kelas sejarah...huhu~(macam ada pengalaman je kan)
tips..ambil satu baldi air...dan terus simbah atas badan korang...oppps...pastikan dah pakai baju sekolah..then masuk jer kelas dalam keadaan itu..cool kan...mengukuhkan alasan kalau cikgu tanya..cakap jer laa korang baru lepas mandi...cool=sejuk~
4.bila korang terasa nak muntah kat rumah kenduri...erk...ni memang kena stay steady and cool..kalau cik tuan rumah tau mesti habis kena balun..apa kes nak muntah kat rumah kenduri orang...
tips..sila buat u-turn 3,4 kali kat pelamin pengantin..pusing-pusing...ala-ala ada roundbod kat situ..
kemudian jatuhkan diri...pengsan kan diri anda~mantain cool yo!..senyumlah seindah suria time pengsan...
rasa muntah akan hilang~
5.bila korang terpakai kasut sebelah lain sebelah lain pergi apa-apa even..macam mana nak mantain cool~
takkan nak lurut dress sampai bawah ala-ala chapalrela cinderella pulak kan..
here is the tips....korang jalan jer..buat donow...bukan nya runway or fashion show pun..korang cakap jer laa...ini style baru...UK mari...huhu~jangan kantoi dari Ulu Kelang sudah

here the tips..anda menilai tau..cik lemon mau stop sudah...jangan percaya seratus percent tips diatas...
stay cool in all ur way dear~
that's all

wassalam~




Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome