ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

betul ke kau rasa dia sayang kau?(entry jiwang mari)
Thursday, February 3, 2011 | 3:04 AM | 2 Juliets and Romeos?

soalan:betul ke kau rasa dia sayang kau?
jawapan:maap.tiada dalam skema jawapan :P



salam~
entry jiwang truly dari hati<<<siapa2 yang tak tahan anda dinasihati untuk berhenti membaca
caution:jiwang nih

entri ni adalah berkaitan dengan korang jugak laa
kenapa?okey.
pernah tak agak2 member tanya..bila korang da ada kekasih hati<<<uhukz~
betul ke dia sayang kau?
betul ke dia setia dgn kau?
betul ke dan betul ke dan betul ke?
banyak kan soalan yang mmg cepu cemas utk dijawab
dan time tu terasa mcm nak flying kiss kick jer member2 yang banyak soalan tu
dan time tu dalam hati cakap lantak aku laa..apa kau kesah
dan dalam hati jugak mesti cakap..kau jeles lah tuh
eheh~betullah kan apa member tu tanya
tanda dia sayang lah tu
dia tanak kawan tu kena main hati perasaan jiwa raga<<<chessy lorh~
dia mesti gak tanak kawan tu menangis tak der lagu sampai 3 hari 3 malam
sampai macam rasa dunia nak kiamat dah<<<suka gila drama kiamat sudah dekat
yang tangkap masuk muat lagu sedih2 jiwang habis terbaek jer dalam mp3
yang macam cakap there is no tomorrow anymore
heh~banyak kan spekulasi yang pelik2?
manusia..fikiran memang dasyat hiperbola
gagal logik akal fikiran
gagal logik jiwa raga
heh~
at least..kalau mmg rasa yang si dia tu betul sayang kat kita
just go on
tapi..mana boleh sekadar rasa~scan dulu segala bagai
then...buat ar keputusan terbaik ttg diri~
kan?
so...
soalan:betul ke kau rasa dia sayang kau?
jawapan:maap.tiada dalam skema jawapan :P

i'm done
wassalam



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome