ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

[CONTEST]SAHABAT SAYA COMEL
Wednesday, February 2, 2011 | 9:03 AM | 2 Juliets and Romeos?

salam
firstly thanx kepada anis yang sudi menjemput join this contest


Syarat-syarat nk join contest ni :
1. WAJIB follow blog 
2. COPY pic n blog link...paste dkat entry  n side bar..
3. Ltak kn pic \dgn sahabat xkira laki or prmpuan..bf or gf...xksah la bpe rmai shabat yg nk ltak..
4. Xde limit bape pic  nk ltak
5. Cerita kn sdikit ttang pic n nape anggp dia sahabat korg..kalo leh cerita kn keistimewaan n kelebihan sahabat korg..
6. Tinggal kn link entry kt komen page sy or kt chat box...

all check and done

gambar adalah

whoooaaa~suppa duppa sukak ini picture maa..ha..pic ni diambil time malam aspuri yang memang terasa malas nak pergi.Habis jer event.Masing-masing buat gaya batak kamera.Tapi dalam banyak gambat memorable.Ni yang memang smart pada aku.Aku macam nampak keikhlasan dlaam persahabatan through their smiles.Semua gelak derai ketawa la time picture ni di snap.Ada yang saja buat aksi TERsekeh kawan yang jadi mangsa buli tu.Credit berjuta LEMON kepada ATEN,BABY,SARA,LEEYA DAN AKU
aku anggap diaorang kawan coz diaorang tak pernah bosan lends ears,eyes,hands and also heart untuk aku tak kira masa dan tempat.(even dlm kelas time cikgu mengajar)


next
A'an di KISS~berita yang agak mengejutkan~
this pitcha adalah anis n aku yang jadi model kamera.aku rasa aku cool habisan jer kena kiss.
anis..kelebihan dia..suara dia macam kartun.dia suka nangis.dia pengawas paling lemah lembut.
hati dia fragile.(bagi aku tu kelebihan)..dia memang pendiam..(action speaks louder than words)
dan sebab paling penting..aku adalah pelangi hidup dia~
aku anggap dia sahabat sebab dia memang sebenarnya sahabat.


*gambar-gambar ditayangkan bukan bertujuan kemenangan semata(sikit2 ada la)but lebih kepada benda yang lebih bermkna*nilai persahabatan itu sendiri~


end with loves and tears
i'm done
wassalam





Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome