ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

!!! Contest Study Cun !!!
Thursday, March 17, 2011 | 11:09 PM | 1 Juliets and Romeos?

heyya peeps
hari ni cik lemon terasa nak join this contest
centest study cun
thankz berjuta lemon kepada mr mrs yang mengajur


berminat?oppps.....terms go first
check it up~


1 ::  Jadi FOLLOWER untuk BLOG shikinbudakbaik and
FOLLOWER BLOG mydearcantik seyrasuhaira
yg nie wajib sbb kami nak meraikan follower dan bakal-bakal follower kami
utk shikinbudakbaik..i'm lucky number ke 189
dan utk seyrasysuhaira.saya ke 182
2 :: Buat satu entry bertajuk 
"" !!! Contest Study Cun !!! ""
Letakkan BANNER kat atas tu dan LINK KAN ke entry sticky post ini.
LETAK kan skali banner tu kat side bar korang..
3 ::  Letakkan satu gambar yang ingin dipertandingkan ::
spesifikasi GAMBAR dalam konteks STUDY ialah  ::

::  ada muka korang
::  tyme2 tengah study
::  OR  tyme meeting 
::  OR discussion
::  OR  tyme tengah ajar adik
:: OR  tyme ajar ngaji anak-anak pun boleh
Janji gambar tu tunjuk korang ngah study or dah lepas study or rehat kejap dari study ..
4 ::  kawan-kawan letaklah sikit Caption atau ceritakan sikit pasal gambar tu.
5 :: TAG kepada sekurang-kurangnya 2 orang rakan n pastikan mereka tahu Contest nie.
nak tag lebih pon boleh.
di alu-alukan..


tag
tirah
aien

6 :: Tinggalkan LINK entry penyertaan contest kat ruangan comment.


checklist da habis tanda~so...gambar nya ialah





gambar ini di snap time tengah buat soalan arab yang menggunung serta menyesakkan otak tu
*nasib baik subjek tu aku da drop
dan dengan lagu lenka*sebagai penghibur kala sunyi(ceewah) serta rujukan atas meja*actually...tiru buku kawan~
aku ingat lagi,,kenapa gambar aku jadi macam ni
orang yang tangkap:: fana,,,,cepatlah...angkat muka...nak tangkap gambar ko ni
cik lemon a.k.a nama manja fana:: la..aku tak.....


klik!!!!!Snap

....nak laa

and the rest is history

yay~~!!!!

thats all
wassalam









Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome