ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

contest aksi bersama TEDDY BEAR
Saturday, April 30, 2011 | 7:13 AM | 1 Juliets and Romeos?


Heyya all
ari ni mcm nak join this cute contest
aksi bernama teddy bear
even aku taklah perempuan mne
tapi aku ada gak r teddy bear
hehe~
then

syarat2 nyer

syarat-syarat contest

1) WAJIB follow blog ecah dan yana *kami akan check
2) buat satu entry tentang contest ini 
3) letakkan BANNER di atas di entry dan sidebar blog.
 banner tersebut hendaklah 
dilink kan teros ke entry ini .wajib taw !
4) letakkan pic anda *pic sendiri bersama teddy bear anda
dan SATU KEPING sahaja ,takmoh banyak2
5) tag pade 2 orang or lebih pon takpe
6) bile dah siap ,tinggalkan link entry contest anda di kumen blog yana 

tarikh tutup :17 mei 2011
 
 
 description:
aku tengah pelok the best teddy bear ever
from my luvly mom
nampak mcm tidur.
aku pun konfius dgn posing maut aku ni
pape pun
i love him~
lalalala~

 

 
 
all dones....just copy n paste sahaja syarat2...
saya tag kepada

wassalam





Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome