ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

membesar and grow up not a crime kan?
Saturday, November 19, 2011 | 10:46 PM | 0 Juliets and Romeos?

assalamualaikum

heyya peeps, people, students, bloggers...welcome and read yah

and sekarang the main topic is about grow up laa
and terasa tak percaya jugak si comel kecik macam aku ni dah nak masuk senja remaja dah.
atas pagar nak ke hujung remaja kot..dan tahun depan last year nak jadik budak sekolah
yang skema-skema ayam kena ikut schedule SBP yang amat menyesakkan
terasa sayu jer hati

tahun depan dah jadik senior paling berjaya.haha...senior paling muda tua remaja
dan actually benda yang amat payah nak di buat.
haha...tahun depan aku aka grow up.
betul lah cakap amely
kena pikir pasal nak further study kat mana
pikir pasal nak jadik apa besar nanti..memang la dulu beria terkinja-kinja nak jadik doktor
tapi tak berapa selesa sebab rasa jadik doktor macam angan2 mat jenin je la hhhaaaiiihhhh

dan tahun depan jugak its time for<<<erk....
kalau dah umur cecah tangga 17 mesti kena sebut jugak 3 words disaster tu
heh~~~(makan biskut marrie dan buat2 lupa benda tu)

haha
kalau dah memang tahun depan kena sit exam jugak lah
kena jugak pergi..mana boleh main aci lari sorok bawah meja kerusi<<<ek ekh...macam good idea jer
hurmmm
agak2 kalau dah besar boleh ke nak main aci kejar...main cop2 tiang macam budak tak cukup umur
jerit kat asrama..dan banyak lagi benda yang hanya budak sekolah yang boleh buat
so adult...jangan jeles maa
siapa kata dah jadik fivers kena lekat menghadap buku siang malam pagi petang depan belakang
rasanya kami masih lagi boleh rawkkkk
buat gaya anak kecil tak berapa cukup umur
just tunggu lah SESTA,...kalau kami tak berapa nak menggila tahun depan
means...fivers dah mati laa
haha~
then
bye

thanks for reading



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome