ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Smile ~ :)
Sunday, November 6, 2011 | 8:23 AM | 0 Juliets and Romeos?


"you said hey,whats your name,it took one look and now i'm not the same,yeah you said hey,and since that day you stole my heart and you're one to blame" avril lavigne smile~

assalamualaikum...
julingkan mata anda untuk baca lirik kat atas tuh
apa jugak la nak post lirik yang macam ni kan...pasal crush pulak tu
aku memang lah chessy semacam malam ni
dan memang otak tengah blank blackout blanka sebenarnya ni << hiper-hiper bola terlebih...bola pun tak hiper cam aku



sebenarnya aku suka korus dia
coz u are the reason i smile
aku tengah takde subjek untuk smile
kecuali shauqi yang dok buat lawak cekodok kat FB
aina nabilah yang turut sama tunggang terbalik pikir tajuk post aku ni
back to the topic
smile is the brightest thing
smile is the happiest thing
smile is the best thing

and smile bright ur world
memang betul la
senyum tu sedekah..Allah pay kat kita semua cash
kalau kita sentiasa senyum
Allah bagi pahala
bagi kita bahagia
bagi kita gembira
bagi kita suka

tapi nak carik reason untuk smile
untuk letak senyum segaris
hatta nak tarik hujung bibir supaya senyum pun terasa payah
terasa macam susah
terasa macam dah hilang otot2 nak menampakkan yang aku tengah senyum

bila ada yang tak kena
rasa nak senyum tu macam dah kena bawak lari
dan bila ada yang lari dari selera diri
senyum tu dah terhapus dari sendi jer rasanya

but for the reason I smile
because I still in Islam and Iman
still have reason to smile
still can drag myself in the phase of smile
and alhamdulillah
I can give my fake smile
itu bukan senyum plastik
kalau senyum itu atas sebab yang beralas

when life gives u thousand reasons to cry
show life that u have thousand reasons to smile




Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome