ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

b r o k e n..kau pecah kalau..
Saturday, January 21, 2012 | 9:00 AM | 2 Juliets and Romeos?



"I know I'm not alone

I'm not the only one who is broken

And I know I'll never let you go

I could watch the world pass by

Just as long as it's you and I" seconhand serenade

bila life rasa macam broken semacam je mesti lagu secondhand serenade ni yang terlintas..walaupun tak pernah rasa broken yg sebenar.. :P

tapi memang lah kan..bukannya kau akan broken kalau nak cakap antara dua gender yang berbeza jer kan..bukan semestinya kalau exam Arab kau dapat B kan?
bukan semestinya pasal Addmath kau fail kan?<haha
mesti ada yang nak tau..
whats make u broke up
here the reasons
1.when u think u fail..
truly..bila kau rasa kau gagal..kau rasa semacam..kau rasa macam lige sgt unfair...sangatlah kejam tahap tera...dan tanpa kau sedar kau makin salahkan hidup..salahkan takdir kau..kan?itu yang selalu terjadi kan?


2.when u were dumped
whoaa...ini adalah perkara yang memang make ur heart break into small pieces...waktu tu kau rasa kosong atau mungkin tahap negatif,...atau mungkin juga kau jadik infinity... :)..
dan memang berat nak terima yang kau clash or kasarnya dumped...heal ur heart lah kalau jadi macam tu...caranya?maaflah..aku pemberi sebab..bukan pencari musabab..


3.when u are getting older
ini selalu terjadi,makin lama makin bertambah bilangan dekat resume kan...bila dah lepas umur mengundi..masing2 kena fikir nak lepas tahap yang lebih lagi bukan?
mesti ada yang terkata...aku makin besar...tapi life aku masih tunggang langgang
dan sekali lagi...kau salahkan hidup kau


4.when ada lagu yang sangat tersayat dimainkan
happens all the time...aku tak pasti kenapa aku mesti rasa macam tuh...lawak kan...
haha...memang sangat tak masuk akal...lagu ntahhapehape tu boleh buat kau rasa nak hentak kepala atas tisu kan??
tapi yang penting....kau kena tutup ur MP(3)(4)

OR UR IPOD SHUFFLE OR UR IPOD NANO kalau lagu yang boleh buat kau tersayat tu yang menjerit...



:)
apa yang pasti ... aku sebenarnya dalam mood terfaktab lagi...ayat pun main tangkap apa yang lalu..enjoy reading...enjoy ratings... :)


mind comments.. and tekan sini..




Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome