ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Hidup baru :D
Sunday, January 1, 2012 | 7:12 AM | 0 Juliets and Romeos?

Assalamualaikum
memang lama sangat dah biar belog ni sepi tersampuk tanpa post*ada yang kisah ke?:D
dan memang sangat2 nak update..so hear goes the title...Hidup baru
Hidup baru bukan bermaksud yang aku ni dah di beri nyawa lain yang lebih berharga dari nyawa ini
nyawa aku memang cuma satu dan lama-lama aku akan pergi juga :)
jadi maksudnya hidup baru ialah aku dah besar.OF COURSE *unofficially besar
tapi besar dari segi umur..besar lah tu*tu pun nak jadik isu
dan AZAM tahun baru?
itu memang famous question orang...Soalan cepu cemas sebenarnya
:D..
kalau boleh nak lah berjaya..
dah bergelar 17 tahun...zaman akhir remaja*sobs3..emo saya
jadik kena berlagak besar..*berlagak??
memang lah..tak rasa sikit punya skema ke post ni*sangat skema
jadi...aku turn to skema*tepuk tangan ramai2
dan untuk berjaya tu..
perlu korban tengok BICARA HATI yang nak mula SELASA NI *damn it
perlu korban jiwa raga tengok VANILLA COKLAT *phewww
perlu korban tengok NCIS *anthony Dinozzo :)
perlu gubah balik schedule sepanjang cuti
perlu tinggalkan tidur*part paling sedih
dan untuk berjaya memang its the price that i has to pay*deal with it
*kalau ada video matluthfi memang kena bagi tau kat aku.tu pun aku sayang nak tinggal*

tamatlah zaman persekolahan
ku masih dihantui memori #practice untuk tahun depan



SELAMAT TAHUN BARU 2012



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome