ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

u never reach perfection because thats always have room for?
Tuesday, January 24, 2012 | 2:13 AM | 0 Juliets and Romeos?


 improvement
assalamualaikum..
hai readers and all beloved followers :D
bagi pada yang amat adore hlovate macam aku ni memang tau kan quote ni
ni ada dalam novel versus..VERSUS??
first time aku dengar..aku ingat ni novel skaters yang lawan2 nak menang*sebab gambar depan tu gambar skater
bila aku bukak first chapter..aku jumpa ayat
"ikut skema Allah dan Rasul jer"
heh~
dan terasa sentap..teruskan pembacaan dan aku rasa..i've learned something :D
tapi post ni memang tak nak cerita pasal VERSUS*omg..cerita ni sangat best
nak cerita pasal kesempurnaan ..
perfection..okie...orang selalu nak cakap ayat macam ni..
"aku tau lah aku tak sepandai kau"
"aku tau lah aku tak secomel kau"
"aku tau lah aku ni lagi rendah dari kau " *oopppsss 
persoalan aku...adakah kau sedang mengatakan yang aku ni sungguh sempurna
aku ni sesangatlah banyak kelebihan???
tidak bukan?
kids readers, please act like a normal person
okey?
sebab nya orang yang kau cakap si sempurna tu pun manusia biasa
yang hidup dalam kitaran norma yang sama
yang masih bergantung kepada yang Esa
yang masih menghirup oksigen
ada ke orang yang kau cakap si semporna sempurna tu sedut nitrogen untuk kekal hidup?
tak kan?
jadik...cukuplah sekadar jadik sendiri..semua orang Allah tu jadikan sempurna
Allah jadikan semua manusia sedut oksigen
cukup sempurna lah kan?
jangan rasa diri tak sempurna
kalau rasa begitu..kau nak salahkan siapa?takdir?
ataupun ur OWN CREATOR?
try to think deeply 
deeply
 :D
wassalam..
sentap?
gimme ur best shot..
ngee :D

  



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome