ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

cara ukur kawan ? mari sini aku ajar
Saturday, March 17, 2012 | 9:46 AM | 2 Juliets and Romeos?



Assalamualaikum
okeyh anak-anak sekalian ,
hari ni nak ajar cara ukur kawan , tau tak kawan tu apa (sila baca gaya cikgu tadika)
haha , actually , aku bukan nak ajar cara ukur kawan
tapi rasa macam ni lah cara orang ukur kawan
kawan baik ,
aku rasa mostly org ada kawan baik kan
kawan baik ? kalau kau ada kawan baik, kau kena kawal kawan baik kau ekh?

situasi 1
nak keluar jalan-jalan di mall :
anda  : ek ekh , kenapa U pakai baju ni ? tak sesuai la *annoy
kwn baik : kenapa ? , I rasa okayy je *pandang baju pink seluar kuning 
anda : eww, better U tukar , go go noww !! 


dan 

situasi 2 :
waktu makan :
anda : I rasa nak makan ayam la , U nak mkn apa ?
kwn baik : I rasa nak makan udang :D
anda : ewww , U tau kan I allergic dengan udang , no , u makan ayam okayy ,kita kan BFF

haha ~ gelak sikit , aku rasa aku sendiri pernah bersikap annoy tu , but kadang-kadang benda tak sedar
tapi please , itu kawan , bukan boyfiee yang semua nak kena ikut telunjuk je *kalau boyfiee da lma lari
so , ada siapa pernah jadi mcm tu ?
:D
wassalam 



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome