ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

birthday GIVEAWAY from says :D
Monday, June 4, 2012 | 7:47 PM | 0 Juliets and Romeos?




assalamualaikum, heyya peeps,
amboi . laju je menekan lepas nampak perkataan giveaway kan
:D, memang ada giveaway ni , from says.
says ni kan , satu mcm nuffnang tu la , kita kena share iklan , and then kita yang dapat pulangan, cool kan
dan sampai 30 jun ni , says nak bagi freeeeeeeeeeee hadiah
macam IPOD,PSP , voucher AL-IKHSAN , haissshhhh ,,, baaanyyyyakkk lagi << sila baca dgn teruja
jadi , aku pun tak ketinggalan nak join , dan anda semua pun , joinla jugak :D
nak join? klik SINI, ,
entry pendek untuk hari ni ., ini adalah antara kempen says . INI dan INI
akhir kata ,

join , jangan tak join



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome