ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Caera First Giveaway
Tuesday, January 22, 2013 | 7:08 PM | 1 Juliets and Romeos?

Assalamualaikum
Hari ni penuh dgn excitement untuk join giveaway dari belog comel cantik cun melecun < unsur bodek :P
then, kita teruskan jerlah. penat kalau panjang mukadimmah ni.

so, du gum du gum du gum du gum << bunyik drum



Syarat Penyertaan.

  1. Follow blog CAERA (jika sudi tak paksa okehh )
  2. LIKE page setiap sponsor dan ini caera sendiri yang akan cek *ini WAJIB
  3. Buat satu entry yg sangat simple tentang giveaway ini dan NYATAKAN . hadiah mana yang anda paling inginkan ..
  4.  Giveaway ini akan dibatalkan serta merta jika penyertaannya tidak melebihi 20 orang 
  5. Tempek Banner di entry anda dan link kan ke entry ini 
  6. Tinggalkan link entry anda di ruang komen ini okehh ?



SYARAT SEMUA SETTLE . 

Yang saya paling nak memang the Peplum Glore dress by PolkadotChamber 
sebab. walaupun tak mintak sebab tetap nak bagitau. sebab , bunyi peplum glore dress macam jjjaangg gila. :D
dan jugak semua sebenarnya saya nak. tapi suruh nyatakan. so. kena pilih satu la. lagi satu saya suka hadiah misteri. bunyi misteri macam debar debar. kalau dapat hadiah misteri pun okay. yang lain pun nak. make-up set . pun nak jugak. semua lah. . blogger tamak sungguh saya.

Last sekali. terima kasih anjurkan giveaway yang super awesome and daebak
kalau ada yang terkurang terlebih sana sini bagi tau okay.















Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome