ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Setia hujung nyawa
Sunday, February 17, 2013 | 11:51 PM | 8 Juliets and Romeos?

Adakah setakat susah senang sama sama?
itu tanda setia hujung nyawa. << bersajak rasanya .
tapi ini bukan slot drama atau novel tu. (cerita tu dah tamat dah pun~)
maaf. bukan ini

Assalamualaikum . kenapa aku post ni pun aku tak pasti.
Baca jer lah okay. Here the story begin. Tadi kawan aku text aku. Dah lama aku tak text dia
 (baru seminggu   dah poyo) ,
Okay , then dia cakap dia rindu aku . Apakah? takde orang kata rindu jam 1.38 petang. Hopeless romantic lah kau. thats the introduction. baru mukadimmah sebenarnya. :D
Nama kawan aku ni Esah. Aku suka nama dia .
Kadang kadang pada aku dia macam kanak-kanak. sebab masalah dia macam childish sangat
dia selalu masalah dengan kawan. kawan . kawan dan kawan lagi
aku cuma nak tulis nasihat yang dari tangkai jiwa kat sini .
Pertama , aku sayang kau. Kau buat pekak je . Walau siapa , apa pun orang cakap dekat kau.
Kau tampal je muka senyum . Sengih plastik. Sebab aku tau kau kuat, Strong enough .
Honestly. aku sendiri pun pernah cakap belakang pasal kau. tapi tu pun sbb kawan (childish kan aku?)
kau maafkan aku kan?
aku pun pernah marah kau. masih sebenarnya. aku marah sebab aku sayang kau.
Kau maafkan aku kan?
Then. macam aku cakap , kalau text siang malam pagi petang bukan tentu makna kawan sejati
BFF sampai syurga kan?
kau just set dalam mind. Sekali kau ada orang yang kau pernah anggap kawan . selamanya dia kawan
pernah dengar ex-friend? takde kan? ex-boyfriend . ex-girlfriend. mungkin ada. sebab diaorang tak cukup kukuh. tapi nama friend tu kukuh kan.
aku tak pernah side sesiapa, aku nak yang terbaik untuk semua orang << line yang sangat cheesy kan?
jangan risau beb. kalau satu masa kau taknak cakap dengan aku. aku paham. kau cuma perlukan masa
kau selalu bagi aku masa dulu waktu aku perlu masa tu. :D
Lastly. Aku sayang je kau,




so, apa pendapat readers pasal kawan sebenarnya?

p/s : gambar dia tak boleh pamer sebab takut nanti ada yang memuat turun (ini semu poyo :D)





Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome