ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Jelly Merah Cadbury
Saturday, March 30, 2013 | 2:08 AM | 5 Juliets and Romeos?






Assalamualaikum
hari ni post simple pasal cadbury
yeayy. dalam peti ais ada black forest
bila aku makan. start je ngapp masuk mulut. aku terkenang dkt kawan aku << acah klasik giteww
okay, kawan aku ni suka sangat jelly merah cadbury black forest
pernah sekali.dia bagi kitaorang satu kelas. okay half kelas lah lebih kurang.
makan cadbury black forest. syaratnya. kalau jumpa yang jelly merah tu kena bagi dia
and that was the deal.
so, dia hanya nak jelly merah tu. bukan cekelat? :D
tapi kadang-kadang ada je yang malas nak pilih. makan je semua sekali. siapa suruh dia murah hati sangat nak bagi. heeeee~
bukan yang ini. telan air liur . gulp
okay. entry pendek. bye



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome