ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Flower by Na Tae Joo
Friday, May 3, 2013 | 2:35 AM | 0 Juliets and Romeos?

Assalamualaikum. Aku memang dah lama tak update blog. bukan takde cerita. ikut hati nak je aku cerita pasal IQ test mara yang sesak tu. Nak cerita pasal beberapa 'awesome' people yang aku jumpa sampai kakak aku koyak dia punya kad nama. tapi takpe. hari ni sekadar nak berkongsi poem dalam bahasa korea okay fine. aku minat okay benda mcm ni. so, from a drama called School 2013.
 From a guy named Go Nam Soon.

here goes the hidden meaning. siapa yang faham bahasa korea memang aku salute lah. :D


You have to look closely To see that it is pretty You have to look long To see that it is lovableYou are the same 

and here video yang aku cut sendiri. hew hew. credit kepada saya
okay. berlagak. peeps. enjoy.



cerita ni best. aku suka . sangatttt. sebab Go Nam Soon comel
Bye



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome