ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Smile is Contagious
Thursday, April 2, 2015 | 11:45 AM | 0 Juliets and Romeos?

Assalamualaikum uoolss dan semua yang sanggup datang cuci mata ke belog aku yang tak seberapa nih.
Tajuk yang aku randomly pilih hari ni. Sebab lama tak berbelog rasa awkward pulak
Lewwzz sangat. Hari ni aku saje nak berkongsi tentang senyuman yang boleh jadi satu igauan atau pun idaman. haa gitu. Sebab naturally senyuman tu berjangkit.
Bila ada orang senyum kat kita dan kita macam . Buat muka selenge dan derp macam tak nak layan.
Serta merta mood si tukang senyum akan jadi bad mood jugak.
Same thing applied dekat senyum. kalau orang tu senyum, dan kita senyum balik. Senyum kita akan jadi wider. Kan manis begitu?.
Senyum tu sedekah. Jadi jawapan skema kertas SPM Pendidikan Islam. Tapi setakat atas kertas jerlah
Actually tak ramai nak senyum dekat stranger. Kan?

Tapi kau taktau entah entah stranger tu had a very bad day dan kau jadi one of the source of healing.
Tak ke besar tu?

Tak pun tiba tiba that stranger fall in love dengan senyuman kau lepas tu drama tu bersambung sampai kau dengan dia tukar tukar nombor dan tup tup dia jodoh kau

Okay . Berangan.

Mesej aku

Tak susah nak buat pahala kan?




Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome