ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

Sungha Jung? siapa ni?
Friday, January 27, 2012 | 8:26 AM | 0 Juliets and Romeos?

assalamualaikum
today..i'm gonna talk about sungha jung ... who is he? a singer? k-poppers?
naaa..of course not a kpoppers..because he is a legendary <<for me
he is a  profesional acoustic finger style guitarist
wow..talent memang tak boleh nak cakap apa dah
in 2011,dia dan ada 14 millions viewers..
dan kadang2 terdengar macam gitar tu menanyi :D
walau dia tak cakap sepatah pun.. :D
dia tetap charming..dan jari dia... memang freestyle habisan lah kan..
dia boleh main ukulele dan juga gitar..
 album :D
style kan?
taken when he still young :D

okeylah...cakap banyak2 nanti susah pulak..so...apa kata korang tekan sini untuk wiki
tekan untuk channel in youtube
tekan untuk ke blog awek dia
done?
there..mesti dah kenal sungha jung dalam-dalam kan?
wassalam
thanks for viewing



Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome