ORKED UNGU
Last Juliet
Follow
Dashboard
Entries About Chatbox Linkies

i am totally hate to say goodbye Part 2 (am still)
Tuesday, February 1, 2011 | 6:56 AM | 0 Juliets and Romeos?

salam 
entri ini adalah sambungan dari
as aku cakap semalam
this entry khas buat aina nabilah
ena fer short or sayang fer gedikz
haha~sebagai membalas entri yang amat menyentuh tangkai jantung aku<<waa...sumpah geli
then..its about life~my journey
then i need changing...change for good not a crime rite?
aku bukan pergi coz aku rasa that school kurang bagus untuk aku
bukan sebab aku tak rasa sayang dengan zikir doa rabitah or zikir taubat yang absolutely deep means 
bukan sebab terasa macam hati dah takde untuk tudung labuh
but
aku tak boleh jugak sentiasa duduk kat takuk yang lama
memandang dari sudut yang sama
berfikir dalam komuniti yang sama 
kan ena...walau apa jadi aku still sayang ko
and now
perkenal kan dulu la tuan punya cerita punya bestie yang punya baik hati yang tuliskan tentang tuan punya
ha~faham ke statement di atas ni?buat buat faham la yer

nama penuh cik  nuraina nabilah binti jamaludin~heeyyoo~
dia say cik lemon ni suppa duppa unbelievable..heh~?
dan ena nabilah adalah pengambil pen tak rasmi aku
coz aku tersangat clumsy
aku tersangat tak reti jaga barang
aku selalu pinjam barang dia<<stapeler..pensil mekanikal<<aku tak pulang sampai sekarang :P
aku selalu nyanyi lagu yang syahdu kat dia<<especially jiwang2
aku selalu cari dia time baru lepas balik hostel
sebab aku ada berkajang cerita yang kena aku cerita
sebab aku ada bergunung story yang khas aku simpan untuk story kat dia
sebab aku banyak incident yang lansung tak melibatkan dia tapi aku perlu pinjam telinga dia untuk dengar
secara tak lansung..ko tau hikayat full pasal BR..pasal l**f*
pasal encik *ur*<<aku hope kau takkan bukak link and download cer aku kat sekolah..haha~
ko tau semua pasal aku<<i guess...coz aku cerita luar dalam
haha~ko tak pernah bosan
dan aku suka mata juling kau
muka beruk kau
aku suka semua tentang kau
3 tahun aku dengar cerita hidup kau
dengan bunyi kau gelak

dengar kau nangis<<truly hurt
aku boleh cerita tentang kau dengan satu nafas
u know what..kita kan perfect two
dan lepas nih
aku still akan jadi yang suka berceloteh
suka gelak tak hengat
suka marah-marah coz aku agak hot temps
suka cakap ayam kpd ay*m..<<under 16 yoo
haha~
its me and you
chessylines:aku penah cerita pasal rumput tak?
                  here goes that story...sila ke link nih untuk tahu cerita pasal rumput


The smile on your face

Lets me know

That you need me

There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say
Nothing at all

i'm done
wassalam~


Cause your the apple to my pie
You're the straw to my berry
You're the smoke to my high
And you're the one I wanna marry






Older Post . Newer Post

Cutely Made by : Ieka Salju | Cute BG : AtiQah
Owned by : orked
Best View in Google Chrome